Ponve
Prostornina: 24cm, 2,0l
Vroča ponev
Najbolj primerna za steake, zrezke, kareje, mesne kroglice, palačinke, omlete in druge jajčne jedi, kakor tudi za flambirane sladice za do 4 osebe.
Prostornina: 20cm, 2,1l
Sauteuse
Najbolj primeren za pripravo omak in južnih osnov, kakor tudi za praženje čebule, slanine ali oreškov.
Prostornina: 28cm, 3,0l
Vroča ponev z dvema ročajema
Najbolj primerna za steake, zrezke, kareje, mesne kroglice, palačinke, omlete in druge jajčne jedi, kakor tudi za flambirane sladice za do 6 oseb.
Prostornina: 20cm, 1,3l
24cm, 2,0l
Minutna ponev
Najbolj primerna za peko palačink, omlet in ostalih jajčnih jedi, zelenjavnih in mesnih jedi, pačen krompir in gratiniran krompir za do 4 osebe.
.
.
Prostornina: 28cm, 3,0l
Minutna ponev z dolgim in navadnim ročajem
Najbolj primerna za peko palačink, omlet in ostalih jajčnih jedi, zelenjavnih in mesnih jedi, pačen krompir in gratiniran krompir za do 6 oseb. Tudi primerna za cvrte jedi.
Prostornina: 24cm, 2l
28cm, 3,0l
Aromatična ponev z dvema ročajema
Najbolj primerna za palačinke in omlete, druge jajčne jedi, pečenje narezanega mesa in na hitro popečenega mesa za do 4 osebe.
Prostornina: 28cm, 3,0l
Vroča ponev z dolgim in navadnim ročajem
Najbolj primerna za pečenje steakov, zrezkov, mesnih kroglic, palačink, omlet in drugih jajčnih jedi, flambiranih sladic za do 6 oseb.